Particuliere beleggers in Rotterdam

Onderzoek naar particuliere beleggers in Rotterdam (Vers Beton)

Voor online magazine Vers Beton onderzoek ik de komende maanden de invloed van particuliere beleggers op Rotterdam. Deze week is het eerste verhaal op de site geplaatst.

 

Behalve een onderzoeksintroductie is het een oproep om samen op zoek te gaan naar antwoorden. Ook jij kunt meehelpen. Samen weten we meer.

Woon je bijvoorbeeld in een complex of straat waar onlangs meerdere panden verkocht zijn aan beleggers en vind je daar wat van? Laat het me weten. Ben je actief als belegger en wil je laten zien hoe je naar de stad kijkt? Ik ga graag met je op pad. Of heb je een brief van een of ander beleggingsfonds in de bus gekregen met de vraag of je wilt verkopen? Ik hoor graag wie de afzender is.

Zoek me op

Het kan ook zijn dat je actief bent als stadmaker (architect, stedenbouwer, ontwikkelaar, betrokken bewoner of anderszins). Heb je een goed verhaal dat aandacht verdient: zoek me op.

Dat kan via de mail (zie hieronder) of via Twitter. Wil je meediscussiëren? Graag zelfs. Supporters van Vers Beton kunnen dat doen op de site. Op Twitter, via #wiebezitonzestad kan het altijd.