Journalistiek schrijven is mijn vak.

Journalist

De nieuwsneus van Meneer Geluk staat 24/7 aan. Maar ook aan zijn aandacht ontsnapt weleens wat. Dus, heb je een tip, een verhaalidee, ben je met iets bezig wat wereldschokkend is? Of heb je iets gezien wat het daglicht niet kan verdragen? Dan hoor ik het graag. Mijn contactgegevens vind je bij – jawel – het tabje contact.

Tekstschrijver

Op zoek naar tekst voor jouw onderneming? Daar kan ik je aan helpen. Een interview met klanten en afnemers bijvoorbeeld voor een speciale uitgave. Advertorials? Doe ik ook. Net als persberichten, het in begrijpelijke taal opschrijven van complexe zaken en nieuws uit de organisatie opduikelen.

Eindredacteur

Een tekst moet kloppen en lekker lopen. Daarvoor schakel je in de regel een eindredacteur in. Meneer Geluk zorgt ervoor dat alle benodigde informatie in de tekst belandt, op de juiste plaats staat en inconsistenties eruit worden gepikt. Net als alle taal- en spelfouten. Kortom, klaar voor publicatie online of een enkeltje drukker.

Niet geheel onbelangrijk: hanteert de standaard leveringsvoorwaarden van de NVJ, waar het gaat om journalistiek. De algemene voorwaarden van Meneer Geluk, voor commercieel werk, zijn per mail opvraagbaar.